ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημά μας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό. Τα περισσότερα προϊόντα που βρίσκονται αναρτημένα στο site μας είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα, εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία. Για τα προϊόντα που ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτα, διατηρούμε ρητά και ανεπιφύλακτα το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε όταν λάβουμε το αίτημα της παραγγελίας για το αν θα είναι διαθέσιμα καθώς και για το χρόνο αποστολής τους. Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας σας, κυμαίνεται από 3 έως 30 εργάσιμες μέρες.
Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας, αποστέλλονται από τη SPEEDEX μέσα στις επόμενες 24 ώρες κατά την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την παραγγελία. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη κατά την παραγγελία και είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Όλες οι αποστολές στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με την συστημένη υπηρεσία των ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και ορίζονται κατά περίπτωση σύμφωνα με τις χρεώσεις της SPEEDEX.
Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να λάβετε την σχετική ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας στην SPEEDEX και η επιβάρυνση ειναι 2€.
 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:
Μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@optika-margaritis.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3314350.


Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας μας, στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
EUROBANK: GR9602600620000190201403993
 
 
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
 
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής ολοκλυρώνεται στο περιβάλον της Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.